Tuesday, September 10, 2013

Teine nädal.

Nii. Alanud on meie teine nädal siin vahval katusel.

Kõige olulisem uudis on vast see, et täna käis meil tv-vend Paavel, kes lõpuks meie majja ka mõned kanalid tõi. Lõpuks!!!!

Eelmine nädalavahetus rentisime üheks ööks oma korteri mu vennasele, kes SEB maratoniks öömaja vajas. Kahjuks oma lubadusest, meile suuremas koguses süüa jätta, ta kinni ei pidanud. Vähemalt pesi oma nõud ära. 
Ja pühapäeval sain enda tuppa suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuure ümmarguse peegli ja peeglilaua. Lõpuks saan hommikuti end korralikult üles ehmatada.

Täna võttis Netu välja meie kruvikeerajad, kruvid, naelad ja haamri ning lisas enda toa osale ka mõned riiulid ning konksud ehete hoidmiseks. 

Iga päevaga muutub meie kodu aina hubasemaks ja kodusemaks. Nipet-näpet veel puudu, aga mitte kauaks. 

See nädal on plaanis külastada Kerli jt vahvate neidude korterit Mustamäel ning see oma soolaleivakingiga sisse õnnistada. Üritus leiab aset neljapäeval, pärast mida on ühine rongkäik Grindile. 
Reedel kutsusime kokku oma head sõbrad, et teha kõigile korraga üks ühine ekskursioon meie häärberis. Soovitan kõigil GPS'id või kompassid kaasa võtta, sest oht ära eksmiseks on väga suur!!!!

Kahjuks isuäratavaid toidupilte meil lisada pole. Põhjus lihtne, me pole lihtsalt jõudnud veel ühtegi rikkaliku sööki endale valmistada. Okei, tegelikult eilsest roast oleks võinud klõpsu teha, aga meie tühjade kõhtude pärast ei tulnud pildi tegemine isegi mõttesse. Netu valmistas meile kukeseenekastet + kartulid + värskekurgi salat. Nomnom. 

Küll on aga jäädvustatud esimene korralik hommikusöögi tund, pärast kergemat pidu. Au ja kiitus Netule, kes viitsid mind hommikul värske pudruga kostitada. 

Vot nii. Kasutame ära võimalust ning teeme täna ühise tv vaatamise õhtu. Fast & Furious. Jee!




Stay tuned. 
Maria

No comments:

Post a Comment